1ª Edició: 1997
Inauguració 2013: 28 de maig

CAT.
DocsBarcelona. Festival Internacional de Cinema Documental és una iniciativa que persegueix difondre i incentivar el gènere documental a partir de dos grans eixos: el Festival, per a difondre'l entre el públic general, i les activitats d’indústria, per incentivar la creació i focalitzat en els professionals del sector documental.
La setzena edició del DocsBarcelona es celebrarà del 28 de maig al 2 de juny del 2013 a espais del centre de la ciutat com el CCCB, el Cinema Renoir Floridablanca, l’Aribau Club i la Filmoteca de Catalunya.
-
ESP.
DocsBarcelona. Festival Internacional de Cine Documental es una iniciativa que tiene por objetivo difundir e incentivar el género documental a partir de dos grandes ejes: el festival; para su difusión entre el público general, y las actividades de industria; destinadas a la creación i focalización de profesionales del sector documental.
La decimosexta edición del DocsBarcelona tendrá lugar del 28 de mayo al 2 de junio de 2013 en distintas sedes del centro de la ciudad, como el CCCB, el Cine Renoir Floridablanca, el Aribau Club y la Filmoteca de Catalunya.
-
ENG.
DocsBarcelona. International Documentary Film Festival is an initiative with the aim to spread and promote the genre of documentary films through two main areas the festival; for its dissemination amongst the general audiences, and the industry activities; focused on creating and targeting professionals from the documentary sector.
The sixteenth edition of DocsBarcelona will be held from May the 28th to June the 2nd 2013 in various locations in Barcelona´s city centre, such as CCCB, Renoir Floridablanca Cinema, Aribau Club Cinema and Filmoteca de Catalunya./ (1 of 1)