D'AUTOR
Festival Internacional de Cinema
d'Autor de Barcelona1ª Edició: 2011
Inauguració 2013: 25 d'abril

CAT.
El D'A - Festival Internacional de Cinema D'Autor de Barcelona és una de les millors cites culturals de la primavera barcelonina, un esdeveniment per gaudir a la ciutat del millor cinema independent que es fa al món. El D'A 2013 ens portarà els millors noms del cinema del moment, combinant èxits de crítica i festivals, retrobar-se amb autors de referència del cinema d'autor contemporani, així com amb nous talents, sense perdre de vista les produccions catalanes i espanyoles més emergents.
-
ESP.
El D'A - Festival Internacional de Cinema D'Autor de Barcelona es una de las mejores citas culturales de la primavera barcelonesa, un acontecimiento para disfrutar en la ciudad del mejor cine independiente que se hace en el mundo. El D'A 2013 nos traerá los mejores nombres del cine del momento, combinando éxitos de crítica y festivales, trabajos de autores de referencia del cine de autor contemporáneo, así como de nuevos talentos, sin perder de vista las producciones catalanas y españolas más emergentes.
-
ENG.
The D'A - Festival Internacional de Cinema D'Autor de Barcelona is one of the most interesting and attractive spring's cultural events in Barcelona, and boasts one of the city’s most enthusiastic and diverse audiences. The Festival will screen an international panorama of the finest contemporary auteur cinema, combining the discovery of emerging new talents and cinematographies with
internationally established directors and films.

/ (1 of 1)