EL MEU PRIMER FESTIVAL
Festival de Cinema Infantil de Barcelona1ª Edició: 2008
Inauguració 2013: 16 de novembre

CAT.
El Meu Primer Festival és un festival de cinema per a públic infantil que promou l’exhibició d’obres inèdites o difícilment visibles en pantalles comercials, en un context de participació i de diàleg on els nens són els autèntics protagonistes: un públic que veu, pensa, opina, pregunta, vota, crea... El Meu Primer Festival vol ser un aparador de la creació contemporània, però també vol contribuir a l’educació de la mirada cinematogràfica i a l’aprenentatge de la història del cinema.
-
ESP.
Mi Primer Festival es un festival de cine para público infantil que promueve la exhibición de obras inéditas o difícilmente visibles en pantallas comerciales, en un contexto de participación y de diálogo donde los niños son los auténticos protagonistas: un público que ve, piensa, opina, pregunta, vota, crea ... Mi Primer Festival quiere ser un escaparate de la creación contemporánea, pero también quiere contribuir a la educación de la mirada cinematográfica y al aprendizaje de la historia del cine.
-
ENG.
My First Festival is a film festival for children that promotes public exhibition of unreleased films or hardly visible in commercial screens, in a context of dialogue and participation where children are the real stars: a public that sees, thinks, votes, creates ... My First Festival wants to be a showcase of contemporary film art, but also to contribute to film literacy and film history./ (1 of 1)