MOSTRA INTERNACIONAL FILMS de DONES
1ª Edició: 1993
Inauguració 2013: 4 d'abril

CAT.
La Mostra, després de vint anys d’activitat, segueix apostant per la promoció del treball de les cineastes en particular i de la cultura de les dones en general. Aquesta edició presenta novetats: la programació s’estendrà al llarg de l’any en diferents programes i diverses seus, s’obriran espais monogràfics, es faran tallers i s’inaugura un espai on-line. Això no obstant, mantenim l’interès en presentar l’actualitat de la creació cinematogràfica internacional de les realitzadores i la diversitat de formats en què treballen.
-
ESP.
Tras veinte años, la Mostra sigue apostando por la promoción del trabajo de las cineastas en particular y de la cultura de las mujeres en general. Esta edición presenta novedades: la programación se extenderá durante todo el año en diferentes programas y sedes, se abrirán espacios monográficos, se realizarán talleres y se inaugurará un espacio on-line. No obstante, mantenemos el interés por presentar las creaciones actuales de las realizadoras y la diversidad de formatos en los que trabajan.
-
ENG.
After twenty years of activity, the Film Festival keeps supporting and promoting works by women filmmakers, and women’s culture in general. This edition presents some novelties: schedule will be extended throughout the year with different programming and at the variety of venues; monographic spaces will be open, creative workshops will be held, and we will inaugurate a space online. However, we are still interested in presenting current creations by international moviemakers, as well as the diverse formats they represent.